Boosta din kreativitet till nya höjder!

Petites Mains Creative Fashions egen kreativa coach, Peter Oppermann hjälper dig finna din skapande kraft genom meditation och samtal.

Tvivlar du på din kreativitet och har svårt att komma igång ? Ta det lugnt. Vi på Petites Mains Creative Fashion har den hjälp du behöver.
Hollywoods populära meditationscoach Peter Oppermann, med kunder som Donna Karan, Fredrik Eklund, Netflix, Google, LAPD och Nasa, arbetar också som kreativ coach åt Petites Mains. Genom hans insiktsfulla meditationer och inspirerande samtal lär du dig uppskatta de krafter för välbefinnande som finns i handarbete. 

Peter Oppermann föddes i Berlin och utbildade sig till finsnickare. Kärleken till att arbeta med trä ärvde han av sin far, som också var snickare.

-Att arbeta med händerna har alltid känts som ett kall för mig. Det är terapeutiskt. En känsla av helande som får dig att fokusera bättre, berättar Peter, som älskar sitt uppdrag för Petites Mains Creative Fashions kundtjänst.
Tidigt flyttade Peter med sin dåvarande amerikanska flickvän till New York. Där började intresset för mindfullness ta form bland umgänget i Brooklyn. Nyfikenheten för det inre blev till sist så stort att Peter bytte karriär och utbildade sig till healer och meditationscoach. Att Peter Oppermann har talang råder det inget tvivel om. Det är bara att lyssna till hans lugna stämma och känna hans varma utstrålning för att förstå att han är en naturbegåvning.
Peter bor sedan många år tillbaka i Los Angeles. Där har han med sin egenutvecklade meditationsteknik ”Future Self Method”, etablerat sig som en av de mest eftersökta meditationscoacherna bland Hollywoods celebriteter och Kaliforniens största företag.

– Min uppgift är att uppmuntra Petites Mains följare att våga testa något nytt och utmana sig själv. Rädslan för att misslyckas eller inte göra något perfekt är en exempel på sådant jag vill förändra synen på. Många tror att kreativitet bara gäller andra och inte dem själva. Det är en missuppfattning. Börja med ett djupt andetag och låt mig guida dig, hälsar Peter Oppermann.

SE TUTORIAL